magam portálja - minden ami érdekes lehet
magam portálja - minden ami érdekes lehet
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
tik-tak
 
archívum
Friss bejegyzések
2021.03.04. 20:50
2021.03.04. 20:34
2021.03.04. 20:33
2021.03.04. 20:31
2021.03.04. 20:26
Friss hozzászólások
 
Friss hozzászólások

Tartalom

 
formátum-féle
Archívum - 2019. július

formátum féle

2019.07.31. 20:09, magam2
minden ami érdekes lehet

jó éjt…

Esti beszélgetés

 

Van aki, ha este lett,

nem gyújtott soha mécset

s a kérdésemre így felelt:

– A mécs kis kört világít,

de nézd csak, a sötét

átfényli az egészet… –

(TakátsGy)

formátum féle

2019.07.31. 20:07, magam2
minden ami érdekes lehet

Szaki bácsiSzaki bácsi mondta...

 

 

 

lesötétítette az olaj a fényezést, természetesen behangoltam a fázisceruzát, hogy innen kiguruljon…

formátum féle

2019.07.31. 19:52, magam2
minden ami érdekes lehet

két fél = egy egész...

formátum féle

2019.07.31. 19:17, magam2
minden ami érdekes lehet

ötlet – sarok…

kéztisztítás

 

A zöldségek megfogták a kezed, nem tudod lemosni? - ne ijedj meg, nem marad ilyen a kezed, ha van otthon citrom. A citrom levével dörzsöld be a kezed. 

 

Olajos kezünket a következő keverékkel tisztíthatjuk meg hatásosan: 1 csomag sütőpor, kevés víz, fél citrom leve.

Étolaj és cukor keverékével nem csak tisztíthatjuk kezünket, de az érdes kézre is gyógyír.

 

Kezünkről étolaj segítségével tüntethetjük el a gyantafoltokat. (világháló)

formátum féle

2019.07.31. 19:12, magam2
minden ami érdekes lehet

a király...!

formátum féle

2019.07.31. 19:04, magam2
minden ami érdekes lehet

egészség – perc…

Praktikus tanácsok kontaktlencsét viselőknek

Tisztában van vele, hogy milyen típusú kontaktlencsét visel? Ismeri a tisztítás szabályait? Hogyan hat a terhesség a lencseviselésre? Kérdések és válaszok.

Milyen a kontaktlencse típusa? 

Gyakran tesszük fel ezt a kérdést a lencseviselőknek. Meglepődve tapasztalom azonban sok esetben, hogy nem kapok rá pontos választ. Azt, hogy kemény, vagy lágy-e a lencse azt mindenki meg tudja mondani, a kontaktlencse pontos típusát azonban nem ismerik.

Ha bármi probléma van a lencsével, nem elégedettek vele, esetleg vmi elváltozást okozott, ahhoz, hogy megoldjuk a problémát tudnunk kellene a lencse pontos paramétereit.

Legjobb megoldás erre a kontaktlencse kiskártya, amely pontosan tartalmazza a lencse típusát, bázisgörbületét, átmérőjét, és erősségét. Ezen általában feltüntetjük a lencsék cseréjének, valamint a  kontrollvizsgálatok következő időpontjait is.

Ha nem kapunk ilyen kártyát a vizsgálatkor, vagy a lencse átvételekor nyugodtan jelezzük, hogy igényt tartunk rá.
Minden illesztő helyen ki tudnak ilyet állítani! Kérjük bátran, nagy segítség valóban!

„No Rub”

 

Egy vizsgálat eredményeként rámutattak arra, hogy azoknál a lencseviselők, akik lencséjüket manuálisan is megtisztítják, kevesebb felrakódás található a lencsén. Szánjunk időt a megfelelő lencsetisztításra.

Sok folyadékon „sajnos” fel van tüntetve a „no rub”(nem kell dörzsölni) felirat, de szerintem, ezt ne vegyük teljesen készpénznek.

Lejárt szavatosságú tisztítószerek

 

Ugyanúgy, ahogy a gyógyszereknél, a kontaktlencse-ápolófolyadékoknál is csökken a szavatosság lejárta után a hatékonyságuk. Ezért nagyon fontos lenne, hogy minden lencseviselő figyelje az ápolófolyadékok lejárati dátumát.

Felbontást követően 3 hónap után már ne használjuk a folyadékokat.

Az ilyen folyadékok használata sok esetben okoz irritációt, valamint kényelmetlenséget a lencse viselésekor.

Kontaktlencse és terhesség

A terhesség során a nő szinte minden szerve érintett a változásokban. Sok nő nem tudja, hogy a hormonális változások érinthetik a szemét is, valamint befolyásolhatják a kontaktlencse-viselését is.

Hormonális változások hatására sokaknál változik a dioptria értéke, valamint a szaruhártya formája. Ennek következtében a korábban kényelmes kontaktlencse panaszokat okozhat, hirtelen kényelmetlenné válhat.

Gyakori az is, hogy a terhesség vége felé kevesebb könny termelődik, valamint az összetétele is megváltozhat, ami szintén a komfortos viselést teszi lehetetlenné.  A szem nedvesítése szemcseppekkel megoldható, de vannak olyanok is, akiknél ez sem segít.

(WEBBeteg - Halmosi Edina)

 

 

formátum féle

2019.07.31. 18:43, magam2
minden ami érdekes lehet

tárlat - látogató...

Olga Boznańska munkássága
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

formátum féle

2019.07.31. 18:28, magam2
minden ami érdekes lehet

csak egy gondolat…

 

tudod furcsa szerzet az ember mert, utólag döbben rá, mennyi csoda mellett ment el, utólag jön rá, hogy elfelejtett szeretni, hogy boldog volt, s észre sem vette,  hogy nem is figyelt a másikra, hogy elfelejtett jónak lenni hozzá, hogy kár volt őt nem szeretni… kár volt unni, aminek örülni is lehetett volna…

 

formátum féle

2019.07.31. 12:51, magam2
minden ami érdekes lehet

itt mindenre gondoltak...?

formátum féle

2019.07.31. 12:46, magam2
minden ami érdekes lehet

egyperces…

Egy kis erotika

 
Nem tudta  hogy kezdettől fogva nézem.

Ahogy belép a fürdőszobába , sikkesen megszabadul utolsó falatnyi ruhadarabjaitól , majd kinyitva a csapot , lábujjhegyre állva be-be nyúlkál a víz alá kis sikkantásokkal , amíg a kellő hőfokot el nem éri a víz.

Gyönyörű volt .

Ő volt a NŐ , így nagybetűkkel  .A hirtelen támadt gőzön keresztül is áttetszett tökéletes  , alabástrom testének kontúrja . Az csak hab volt a tortán , amikor énekelt a zuhany alatt. Kedves csilingelő hangja , mint madárdalolás , betöltötte a kis helyiséget. Egész lénye boldogságot sugárzott , bizonyítékul , hogy milyen szép is az élet , ha  az ember olyan kis apróságoknak is tud örülni , mint a zuhanyozás .

Borzasztóan büszke voltam , hogy ez a tökéletes teremtmény az enyém .Minden nap megunhatatlan testi kapcsolatba kerülök vele , tudva azt , mennyi sóvár férfi cserélne velem .Kilép a zuhany alól , a gőzben bizonytalan járással , csukott szemmel tapogatódzva talál rám .Belém fúrja fejét , átölelem s lassú mozdulatokkal birtokomba veszem .Lecsókolom róla a testét harmatcseppenként bevonó vízcseppeket , majd teljesen átadja magát nekem.

Végigsimogatom  , belelehelek legféltettebb zugaiba , ölelem elölről – ölelem hátulról .Hagyja magát . Néha kicsit durvább vagyok a szokottnál , de nem haragszik érte .Kis sikollyal , összerándulással jelzi nekem , hogy most átléptem a határt, de még nem tol el. Újra és újra összegabalyodunk , be nem telve egymással , átadva magunkat valami hihetetlenül érzéki , testi kapcsolatnak , mely aktus sajnos soha nem jut el az orgazmusig .Neki ugyan volt több kísérlete is erre , segítettem is a magam módján , de nekem ez  soha nem sikerült .

Még egy – két ölelés , simogatás – ugyan én még elviselném tovább is - , de Ő a végén mindig  ellök magától .Az átélt élménytől órákig nem tudok megszólalni , az az igazság , hogy még utána sem .

Kimegy a fürdőszobából , és én minden nap ott maradok szomorúan lógva a törölközőtartón száradni , de boldogsággal a lelkemben ,felkészülve  a következő napi zuhanyozásra . 

 (BGy)

 

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Menü
 
kalendárium
2021. Március
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
itt jártatok
Indulás: 2009-04-04
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!